En legendar gör comeback

Ännu ett tungt namn väljer att dra på sig den grönvita dressen – ingen mindre än Robin “Skruv” Holdt! Med sin rutin, skarpa spelförståelse och orädda spelstil kommer han lyfta Ystad Rockets defense.

“Jag har många fina minnen från fotbollen; hårt tillkämpade vinster, tunga förluster, gemenskapen… Men vad jag minns, saknar och vill minnas för alltid är känslan i omklädningsrummen precis innan match.”

Skruv började spela amerikansk fotboll som 14-åring år 2000 och var en av seniorlagets mest rutinerade spelare när han lade skydden på hyllan för ett par år sedan. En spelare som hellre ledde laget med handling snarare än med ord. Något som Ystadpubliken minns genom tusentals tacklingar och uppoffrande spel.

– Mina styrkor som spelare har förändrats mycket under åren. Från början spelade jag med ren ilska, sen övergick det till att utnyttja kunskap och snabbhet. I slutet var det nog mest ren vilja, säger en blygsam Skruv.

Han tror, liksom många andra, att 2022 blir ett år att minnas.

– 2022 kommer nog bli en jävla lekstuga. Om Timmys vision slår in så kan det nog bli ett av de roligaste åren i Rockets historia, säger Skruv.