Zehler åter i teamet….

Ystad Rockets är nöjda över att meddela att Daniel Zehler gör comeback efter ett års uppehåll från fotbollen. Cornerbacken som blev wide receiver kommer bidra med sina säkra händer och bra blick för spelet.

“Jag saknar den fysiska aspekten av sporten men framförallt glädjen för sporten som alla i Rockets har och sammanhållningen i laget, vi har jävligt kul på träningar och matcher.”

Daniel började spela som 16-åring. På grund av att Rockets det året saknade ett U17-lag så spelade Daniel med Kristianstad Predators. Ett år som gav värdefull erfarenhet och mersmak för sporten.

– Ett av mina bästa minne är när jag spelade Dukes Tourney med Predators som U17-spelare då jag gjorde fyra interceptions i en match, berättar Daniel Zehler.

Ystad Rockets anno 2022 kommer bestå av en mix av veteraner, spelare med några års erfarenhet och så comebackande spelare som haft ett eller flera års paus från sporten. Daniel ser med tillförsikt fram emot den kommande säsongen.

– Jag tror att Rockets kommer bli ett riktigt duktig lag 2022 med samma stomme som gick obesegrat 2021. Dessutom med återvändande spelare med erfarenhet från hög nivå som har mycket kunskap som kan föras vidare i laget. Förhoppningsvis tillkommer det lite gröna spelare också så vi kan bli ett stort gäng som kan ha roligt på och utanför planen, avslutar Daniel Zehler.